© ALL IMAGES ARE COPYRIGHT PROTECTED

Trouwen tijdens Corona in Oud- Bijerland. Een Corona-proof bruiloft in Zuid-Holland met een Zweeds en vintage tintje!

18 oktober 2020 Blog

Het liefst wil je al je bruiloftsgasten natuurlijk platknuffelen en je helemaal niet druk maken om de 1,5 meterregel. Maar trouwen in covid-19-tijden kan ondanks die beperkingen nog steeds romantisch en liefdevol zijn. Hoe verloopt een bruiloft in corona tijd?

Een Corona-proof bruiloft in Zuid-Holland met een Zweeds en vintage tintje!

Voor de fotoshoot zijn we naar het Museum Hoeksche Waard gegaan. Het Museum Hoeksewaard is een officiële trouwlocatie. Door de pure romantiek die het museum uitstraalt, de smaakvolle inrichting en de bijzondere sfeer werden hun foto’s heel bijzonder!

De ceremonie vond plaats in het nieuwe gemeentehuis van Oud-Beijerland. Hier hadden de ambtenaren goed hun best gedaan om een kale vergaderzaal om te turnen tot een sfeervolle trouwzaal mede doordat de eigenlijke trouwzaal vanwege de 1,5 meter afstand houden niet mogelijk was of alleen geschikt voor een kleine groep. Nu konden 30 mensen deze ceremonie bijwonen. Een prachtige, persoonlijke en sfeervolle ceremonie volgde. 

Zo sfeervol kan trouwen met 30 personen in een 1,5 metersamenleving zijn!

Bruiloftsgasten die helaas niet aanwezig kunnen zijn omdat gastenlijst van Lizzy en Adam 2 dagen ervoor moest inkort worden of gasten die wellicht in de risicogroep villen, konden toch meegenieten door middel van een live stream (Skype of Zoom). Echt een aanrader! Iedereen kon meegenieten op hun mooiste dag!

Hebben jullie trouw plannen? Check of jullie trouwdatum bij ons nog beschikbaar is Smith Photography

Liefs,

Natalia & Arthur Smith

Bruidsjurk Bruidskleding Promesa Trouwlocatie: Gemeente Oud-Beijerland | Patissier: R&M Taarten | Herenmodezaak: Paul Jacobs Fashion | Kapper: Elegant Looks | Trouwlocatie: Beeld en Geluid | Trouwambtenaar: Jan Robbemond | Gemeente Hoeksche Waard | Cateraar: Pizza Divino | Trouwringen: Guldsmedjan Ag/Au Design

Related articles

Post a new comment