© ALL IMAGES ARE COPYRIGHT PROTECTED

Trouwfotografie

31 juli 2014 ,

Jullie mooiste dag zet ik elke keer even stil…en ik schrijf jullie verhaal in beelden. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, ben ik voortdurend op zoek naar de mooiste momenten van jullie dag. De kus, de make-up en de openingsdans maar ook de knuffel van je ouders en de traan van je oma. Details die je misschien niet eens had opgemerkt. Alles om te laten zien wie jullie zijn en hoe jullie deze prachtige dag bedacht hebben…

 
Ik ben zo onzichtbaar mogelijk als het kan en zo dichtbij mogelijk als moet.

 

 

Wij zijn er graag de hele dag bij: van make-up en jurkaantreksessie tot en met het feest. Zo word je hele dag vastgelegd als een soort documentaire, een compleet verhaal. Bij een bruidsreportage van 12 uur worden foto’s door ons twee : Natalia & Arthur vastgelegd. Op die manier kunnen we jullie dag door verschillende standpunten vast leggen en missen we geen enkel moment.

 

 

Bij mij kun je jezelf zijn.

 

VOOR DE BRUILOFT

Het is belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waarmee je een klik hebt… waar jullie op vertrouwen. Wel zo handig als we heel de dag samen zijn. Daarom vind ik het belangrijk om eerst ongedwongen kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee…of wijn!  Dit doen we gezellig bij mij thuis.  Als trouwfotograaf help ik jullie om jullie dag het zo ontspannen mogelijk te maken.

Mijn doel: een trouwreportage maken waar jullie blij van worden. Neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we samen kijken wat jullie wensen zijn en kunnen we onze werkwijze veder toelichten.

NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft hou ik jullie natuurlijk niet te lang in spanning. Binnen paar dagen later krijgen jullie een preview van de foto’s. Via een online galerij kunnen jullie de foto’s downloaden of delen met familie en vrienden. 8 weken later volgt de gehele reportage voorzien van een usb box en een luxe trouwalbum.

DOE DE TROUWDATUMCHECK

Related articles