© ALL IMAGES ARE COPYRIGHT PROTECTED

Trouwfotografie

31 juli 2014 ,

Jullie mooiste dag is onze grote uitdaging. Terwijl jullie genieten, beleven en feesten, zijn wij voortdurend op zoek naar de mooiste momenten van jullie dag. De kus, de make-up en de openingsdans maar ook de knuffel van je ouders en de traan van je oma. Details die je misschien niet eens had opgemerkt. Alles om te laten zien wie jullie zijn en hoe jullie deze prachtige dag bedacht hebben.

Op jullie bruiloft willen wij de fotografen zijn die aanwezig zijn als een fijne gasten, een vrienden, iemand die jullie kennen en alle vertrouwen geven om de dag op een fantastische manier te fotograferen.

We zijn zo onzichtbaar mogelijk als het kan, en zo dichtbij mogelijk als moet.

Wij zijn er graag de hele dag bij: van make-up en jurkaantreksessie tot en met het feest. Zo word je hele dag vastgelegd als een soort documentaire, een compleet verhaal. Bij een bruidsreportage van 12 uur worden foto’s door ons twee : Natalia & Arthur vastgelegd. Op die manier kunnen we jullie dag door verschillende standpunten vast leggen en missen we geen enkel moment.

Het is belangrijk om een bruidsfotograaf te kiezen waarmee je een klik hebt. Waar jullie op vertrouwen.

Daarom vinden we het belangrijk om eerst ongedwongen kennis te maken onder het genot van een kop koffie of thee. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we samen kijken wat jullie wensen zijn en kunnen we onze werkwijze veder toelichten.

Related articles