© ALL IMAGES ARE COPYRIGHT PROTECTED

Newborn

31 juli 2014

Een newborn shoot is een fotoshoot van je pasgeboren baby. Het vastleggen van het grootste wonder! Je kindje nog helemaal zacht en puur. Maar jullie kind groeit zo snel. En dan met het foto in je hand zul je je ogen dicht doen en je alles nog herinneren van je kind: de geur, de warmte van het lijfje, de kleine vingers en voetjes. Deze foto’s zullen niet alleen een document zijn maar ook een herinnering, voor altijd.

Tijdens de shoot wordt er gebruik gemaakt van onze prachtige accessoires voor de newborn & baby shoot.

Om uw ‘Newborn’ te kunnen fotograferen, is een goede planning noodzakelijk. Baby’s komen zelden ‘op tijd’, maar wanneer u een fotosessie afspreekt, is het fijn wanneer de uitgerekende datum bekend is. Zo kunnen we tijd vrijhouden voor de Newborn fotoshoot. We vraagen hiervoor een reserveringsbedrag van 50 euro. Zodra uw baby is geboren neemt u contact op met ons voor het maken van een definitieve afspraak voor de Newborn foto’s.

Het werkt het plezierigst wanneer uw kleintje tot uiterlijk 16 dagen na de geboorte vastgelegd woord. Uw baby’tje slaapt dan nog veel en is dan gemakkelijk in verschillende posities te leggen.

Tijdens de shoot mag er met u telefoon niet gefilmd worden en er mogen geen eigen foto’s gemaakt worden. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor.

Voelt u of de baby ziek? Graag 24 uur van te voren de shoot te verzetten naar een andere datum, want het is echt zonde om ziek op de foto te gaan.

Related articles